Родната медия port6667.com за ABV Chat и OptiLan IRC мрежата

Това е автоматично генерирана статия с цел оптимизация по няколко ключови думи, които може да намерите на един от най-големите IRC портали в България, а именно port6667.com и неговите спомагащи IRC медии, които се грижат да обгиржват бъдещите потребители на чат услуги. За всеки случай може да прочетете условията за използване на port6667.com и неговите дъщерни сайтове.

Дъщерните сайтове предлагат възможност за комуникация от типа на “ ABV Chat“, който е най-посещевания български IRC портал. ABV Chat съществува от над 10 години и е най-стабилния в цялата българска интернет общност. Това е IRC базиран уеб-чат, имащ за цел да е с хубав дизайн и много възможности за чат.

Другата добра IRC мрежа е OptiLan IRC мрежата, която е съставена от няколко сървъра, но за сметка на това е изключително стабилна и се слави с добро административно управление. Ние лично предпочитаме да влизаме в OptiLan, защото е много добра и инувативна IRC мрежа. Мрежата трябва да изглежда по този начин и да позволи още от новите си опции.