Размисли за Замунда и не само за нея

Както знаете, това е един блог, който е създаден с цел SEO оптимизация на разни сайтчета, които съдържат Замунда и други ключови думи за търсене. Ако търсите нещо полезно за Замунда – това не е мястото на което ще го откриете. В Интернет има много полезни сайтове, които могат да ви заредят с нужната информация. Тука се пишат само глупости, които трябва да се оптимизират при всеки възможен момент и това не трябва да стряска никой от публиката, а напротив.

В този ред на мисли за Замунда е нужно да се отбележи, че Замунда е един от най-посещаваните български торент тракери. Това се дължи на хубавата му визия и на функционалността, която е на много високо европейско ниво. Това е накарало много потребители на Zamunda да изберат именно нея, а не някой друг сайт, който може да им предложи подобни функции. Zamunda се задвижва от някаква система, но и аз не знам каква точно е тя.

Ако ти имаш някаква информация за Замунда и желаеш тя да бъде публикувана в нашия блок, не се притеснявай да ни я изпратиш. Ние ще отразим твоите писания за Zamunda до няколко часа и всичко ще бъде добре форматирано и изпипано. Не знам какво ще правя, ако никой не изпрати такива статии… Ще трябва отново да се включа с няколко бързи статии, които би трябвало безпроблемно да помогнат за следващия етап по оптимизацията на Замунда, а защо не и на още няколко сайта от портфолиото ми.